TEL: (038) 455 05 40 - E-mail: info@bijhartjezwolle.nl

MENU

MENU

Proef bij ons de liefde voor lekker eten, drinken, onze gasten én de stad Zwolle. Omdat wij zelf nooit kunnen kiezen, hebben wij een concept bedacht waarbij je je eigen brunch of diner kunt samenstellen. Je kunt kiezen tussen kleine gerechtjes die veelal lokaal en huisgemaakt zijn en waarbij je zelf rekening kunt houden met een grote of kleine trek. Kruis de gerechtjes aan op onze aankruiskaart waar jij van gaat watertanden en wij maken ze met liefde voor je klaar. Vervolgens wordt je bestelling geserveerd op houten planken, zodat je meer kunt proeven, meer kunt genieten en meer kunt delen.

COVID-19

Vanwege de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus hebben wij besloten om in onderstaande shifts te werken. Meer informatie over onze spelregels en de maatregelen die wij getroffen hebben in het restaurant vind je op onze COVID-19 pagina. We hopen op je begrip!

12.00 – 13.45 All Day Brunch

14.00 – 15.45 Koffie/thee | All Day Brunch

16.00 – 18.00 Koffie/thee | All Day Brunch | High Tea | High Wine

 

Vanwege het COVID-19 virus hebben wij enkele aanpassingen moeten doen aan ons concept. Helaas kunnen wij daarom op dit moment geen diner serveren.

Natuurlijk blijven we wel elke dag van 12 uur tot 18 uur geopend voor onze ALL DAY BRUNCH.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 

Dieetwens of allergie? Vraag een van onze medewerkers naar de allergenenkaart. Voor gluten- en lactosevrije producten vragen wij een toeslag van € 1,50 per plank.

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht met groepen voor speciale gelegenheden. Kijk daarvoor bij onze arrangementen.

Eet smakelijk!