TEL: (038) 455 05 40 - E-mail: info@bijhartjezwolle.nl

Sous-chef

Sous-chef
21 maart 2024 Jessica van Boven

 

Ons jonge, enthousiaste team is op zoek naar een  SOUS-CHEF (m/v) 

Bij Hartje Zwolle heeft veel liefde voor de mens, lekker eten en drinken en de stad Zwolle.

De gast kan bij ons zijn of haar eigen lunch samenstellen door dit op een aankruiskaart in te vullen. Aan jou de taak om deze gerechtjes, samen met je collega’s, te bereiden en deze mooi te presenteren op een houten plank.

Elk seizoen wisselen we van kaart en proberen zoveel mogelijk in te spelen op de laatste trends.

Jouw rol als sous-chef:

In deze rol ben jij mede verantwoordelijk voor de keuken. Je bewaakt alles wat de keuken verlaat en vindt het fijn om creatief en actief bezig te zijn met nieuwe (seizoen)gerechtjes. Je geeft leiding, hebt een helikopterview en motiveert de afwassers en het keukenteam met jouw enthousiasme voor het vak. De lunchdynamiek zit in je vingers en verliest hierbij de kwaliteit niet uit het oog. Je bent medeverantwoordelijk voor inkoop, kostenbewaking m.b.t. inkoop en administratieve werkzaamheden voor de keuken (o.a. HACCP). Je krijgt inbreng bij het wekelijkse overleg en draagt bij aan de keukenplanning.

Werken Bij Hartje Zwolle betekent werken in een gezellige, dynamische omgeving waar de gast altijd op de eerste plaats komt. Je bent onderdeel van een jonge, informele bedrijfscultuur waarin hard werken en gezelligheid parallel lopen.

Alles op een rijtje:

  • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
  • Contract op basis van 38 uur
  • Salaris conform de CAO en reiskostenvergoeding
  • Werktijden voornamelijk overdag en de vrijdagavond
  • Woonachtig in Zwolle of omgeving

Wil je meer weten en met ons in gesprek? We hopen jou snel te ontmoeten! Stuur een mail naar: jessica@bijhartjezwolle.nl

 

Maart 2024